Építési hitelek kiváltása

2014. Sze. 09.

Építési hitelek kiváltása

A gazdasági válság következtében számos kölcsön törlesztő részlete megemelkedett. Ez nem csak a lakáshiteleket, hanem az építésre adható kölcsönöket is jelentősen érintette. A hitelkiváltás erre a problémára nyújt ideális megoldást, mivel alkalmazásával akár 50%-kal is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete.

Milyen feltételekkel igényelhet hitelkiváltást?

  • A hitelkiváltásként igényelhető összeg 1-100 Millió forint között lehet.
  • Ez az ingatlan értékétől is függ, a felvehető összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhető. – Futamideje maximum 30 év.
  • Deviza alapon is igényelhető, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhető. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia.
  • Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán.

Hogyan találja meg az Önnek legkedvezőbb ajánlatot?

A hitelkiváltás kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, hogy személyi kölcsön igénylése esetén mekkora lesz várható törlesztő részletei nagysága. Ez azért fontos, mert így látni fogja, hogy mennyi, mekkora kiadással kell kalkulálnia hitelfelvétel esetén a későbbiekben.
A hitelkalkulátornak ezen felül több előnye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet előzetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

Váltsa kölcsönét kedvezőbbre, csökkentse törlesztő részletét akár 50%kal! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!